מהו קמח לחם?
קמח לחם הוא סוג של קמח העשוי מזני חיטה קשים. יש לו חלבון גבוה יותר 3333 תוצר מאשר קמח לכל המטרה, מה שמאפשר לו 33333 תכנים גלוטן גבוה יותר. זה הופך אותו לאידיאלי לאפיית לחמים, מכיוון שהוא עוזר לבצק לעלות ומעניק לו מרקם לעיסה.
נושאים קשורים:
- מה ההבדל בין קאפקייקס למאפינס?
- מה ההבדל בין ביסטרו, פטיסרי, בולנזה ובראסארי?
- מה ההבדל בין קמח נפיחות לקמח רגיל?
מהו קמח לכל המטרה?
קמח לכל המטרה הוא סוג של קמח העשוי מתערובת של זני חיטה קשים ורכים. יש לו חלבון נמוך 3333 תוצר מאשר קמח לחם, מה שמעניק לו גלוטן תחתון 3333 -קונטנט. זה הופך את זה לאידיאלי עבור אפיית עוגות, עוגיות, מאפינס ומוצרי אפיה אחרים הדורשים מרקם קל ופך.
הבדלים בין קמח לחם לקמח לכל המטרה
ההבדל העיקרי בין קמח לחם לקמח לכל המטרה הוא החלבון 33333. לקמח הלחם יש חלבון גבוה יותר 3333 -קונטנט, המעניק לו גלוטן גבוה יותר 3333 תכנות. זה הופך אותו לאידיאלי לאפיית לחמים, מכיוון שהוא עוזר לבצק לעלות ומעניק לו מרקם לעיסה. לקמח לכל המטרה יש חלבון נמוך יותר 33333, המעניק לו גלוטן תחתון 3333 תכנות. זה הופך את זה לאידיאלי עבור אפיית עוגות, עוגיות, מאפינס ומוצרי אפיה אחרים הדורשים מרקם קל ופך.
כיצד להשתמש בקמח לחם ובקמח לכל המטרה
קמח לחם משמש בצורה הטובה ביותר לאפיית לחמים, מכיוון שהוא עוזר לבצק לעלות ומעניק לו מרקם לעיסה. קמח לכל המטרה משמש בצורה הטובה ביותר לעוגות אפייה, עוגיות, מאפינס ומוצרי אפיה אחרים הדורשים מרקם קל ופלאפי.
כאשר אופים בשני סוג הקמח, חשוב לעקוב מקרוב אחר המתכון. מתכונים שונים עשויים לקרוא לסוגים שונים של קמח, ולכן חשוב לקרוא את המתכון בזהירות ולהשתמש בסוג הקמח שצוין.
אז הנה לך את זה! עכשיו אתה יודע מה ההבדל בין קמח לחם לקמח לכל המטרה וכיצד להשתמש בהם לאפייה. תיהנו להתנסות במטבח ואפיית פינוקים טעימים!