דף הבית » מה ההבדל » מה ההבדל בין פורטה לאומלט?

מה ההבדל בין פורטה לאומלט?

מה זה פורטה?

פורטה היא מנה ספרדית מסורתית העשויה עם תפוחי אדמה, ביצים ובצל. בדרך כלל זה מוגש כמנה צדדית או כמנה עיקרית. תפוחי האדמה מבושלים במחבת עם שמן זית ואז מעורבבים עם הביצים והבצל. לאחר מכן המנה מבושלת עד שהביצים מוגדרות ותפוחי האדמה רכים.

נושאים קשורים:

 

מה זה אומלט?

אומלט היא מנה צרפתית העשויה ביצים, חלב וגבינה. בדרך כלל הוא מוגש כמנה ארוחת בוקר או כארוחת צהריים קלה. הביצים מוכות עם החלב והגבינה ואז מבושלות במחבת עד להגדרת הביצים. לאחר מכן מוגש האומלט עם מגוון תוספות כמו חזיר, בייקון, פטריות ועגבניות.

מה ההבדל בין פורטה לאומלט?

מרכיבים

ההבדל העיקרי בין פורטה לאומלט הוא המרכיבים המשמשים. פורטה מיוצרת עם תפוחי אדמה, ביצים ובצל בזמן שאומלט מיוצר עם ביצים, חלב וגבינה.

שיטת בישול

ההבדל האחר בין פורטה לאומלט הוא שיטת הבישול. פורטה מבושלת במחבת עם שמן זית בזמן שאומלט מבושלת במחבת ללא שום שמן.

שירות

פורטה מוגשת בדרך כלל כמנה צדדית או כמנה עיקרית ואילו חומלט מוגש בדרך כלל כמנה ארוחת בוקר או כארוחת צהריים קלה.

תוספות

פורטה מוגשת בדרך כלל רגילה ואילו חומלט מוגש בדרך כלל עם מגוון תוספות כמו חזיר, בייקון, פטריות ועגבניות.

פורטה ואומלט שניהם מנות טעימות שניתן ליהנות ממנה בכל עת ביום. אז למה לא לנסות את שניהם ולראות איזה מהם אתה הכי אוהב?

צרו איתנו קשר

אהבתם? שלחו לחבר\ה שחייב\ת לדעת גם!

דילוג לתוכן