דף הבית » מה ההבדל » מה ההבדל בין ראגו לבולונז?

מה ההבדל בין ראגו לבולונז?

מהו RAGO?

RAGO הוא סוג של רוטב איטלקי המיוצר עם עגבניות, בצל, סלרי, גזר, שום ועשבי תיבול. בדרך כלל הוא מוגש מעל פסטה, אך יכול לשמש גם כבסיס למנות אחרות. זהו רוטב סמיך שבדרך כלל מבושל במשך מספר שעות כדי להוציא את טעמי המרכיבים.

נושאים קשורים:

 

מה זה בולונז?

בולונז הוא סוג אחר של רוטב איטלקי המיוצר עם בקר טחון, עגבניות, בצל, סלרי, גזר, שום ועשבי תיבול. בדרך כלל הוא מוגש מעל פסטה, אך יכול לשמש גם כבסיס למנות אחרות. זהו רוטב דק יותר מאשר ראגו ובדרך כלל מבושל למשך זמן קצר יותר.

ההבדל בין ראגו לבולונז

מרקם

ההבדל העיקרי בין ראגו לבולונז הוא המרקם. ראגו הוא רוטב סמיך שמבושל בדרך כלל במשך מספר שעות, ואילו בולונז הוא רוטב דק יותר שמבושל בדרך כלל למשך זמן קצר יותר.

מרכיבים

הבדל נוסף בין ראגו לבולונז הוא המרכיבים. ראגו מיוצר עם עגבניות, בצל, סלרי, גזר, שום ועשבי תיבול, ואילו בולונז מיוצר עם בקר טחון, עגבניות, בצל, סלרי, גזר, שום ועשבי תיבול.

שימושים

ראגו ובולונז יכולים לשמש שניהם כבסיס למנות אחרות, אך בדרך כלל הם מוגשים מעל פסטה. ראגו הוא רוטב סמיך יותר, כך שהוא מתאים יותר למנות הדורשות רוטב סמיך יותר, ואילו בולונז הוא רוטב דק יותר ומתאים יותר למנות הדורשות רוטב דק יותר.

לא משנה באיזה רוטב תבחרו, ראגו או בולנזה, תוכלו להיות בטוחים שהמנה שלכם תהיה טעימה!

צרו איתנו קשר

אהבתם? שלחו לחבר\ה שחייב\ת לדעת גם!

דילוג לתוכן