דף הבית » מה ההבדל » כן, זה בסדר להקפיא את טופו – הנה הסיבה!

כן, זה בסדר להקפיא את טופו – הנה הסיבה!

מה זה TOFU?

Tofu הוא חלבון פופולרי על בסיס צמחי העשוי מפולי סויה. זהו מרכיב רב-תכליתי שניתן להשתמש בו במגוון כלים, החל ממסעירות ועד שייקים. זה גם מקור נהדר לסידן, ברזל וחומרים מזינים חיוניים אחרים.

האם אתה יכול להקפיא את TOFU?

כן, זה בטוח לחלוטין להקפיא את טופו. למעשה, לקפוא לטופו יתרון אחד גדול: הוא מרחיב את חיי המדף שלו. הקפאת טופו יכולה לעזור לו להימשך עד שישה חודשים במקפיא.

כיצד להקפיא את TOFU

הקפאת טופו קלה. ראשית, מסננים את הטופו ולחץ עליו כדי להסיר עודף לחות. לאחר מכן, חתוך את הטופו לקוביות או לפרוסות, תלוי איך אתה מתכנן להשתמש בו. הניחו את הטופו על תבנית אפייה מרופדת קלף והקפיאו לפחות שעתיים. ברגע שהטופו קפוא, העביר אותו למיכל אטום או לשקית מקפיא ואחסן במקפיא.

טיפים להקפאת טופו

  • לחץ על הטופו לפני הקפאה כדי להסיר עודף לחות.
  • חותכים את הטופו לקוביות או לפרוסות לפני הקפאה.
  • הקפיא את הטופו על תבנית אפייה מרופדת קלף לפני העברה למיכל אטום או לשקית מקפיא.
  • תייג את המכולה או התיק עם התאריך כך שתדע מתי הוא הוקפא.

כיצד להשתמש בטופו קפוא

ניתן להשתמש בטופו קפוא במגוון כלים, החל ממסעירות ועד שייקים. כדי להשתמש בטופו קפוא, פשוט הפשיר אותו במקרר בן לילה. לאחר הפשרה, ניתן להשתמש בטופו בכל מתכון שקורא לטופו.

כן, זה בסדר להקפיא את טופו – ויש לו יתרון אחד גדול! הקפאת טופו היא דרך נהדרת להאריך את חיי המדף ולהקל על השימוש. אז קדימה ותנסה!

צרו איתנו קשר

אהבתם? שלחו לחבר\ה שחייב\ת לדעת גם!

דילוג לתוכן