דף הבית » מה ההבדל » כיצד לחתוך אננס ב -5 שלבים פשוטים (עם תמונות)

כיצד לחתוך אננס ב -5 שלבים פשוטים (עם תמונות)

בחר את האננס הטוב ביותר

בבחירת אננס, חפש אחד שהוא כבד בגודלו ובעל ארומה מתוקה. העלים צריכים להיות ירוקים ורעננים למראה. הימנע מאננסים רכים, יש עלים חומים, או שיש להם ריח חמוץ.

חתוך את החלק העליון והתחתון

בעזרת סכין חדה, חתוך את החלק העליון והתחתון של האננס. חותכים בערך 1/2 אינץ ‘מלמעלה והתחתון.

הסר את העור

בעזרת סכין חדה, חותכים את עור האננס. התחל בחלקו העליון וחותך כלפי מטה בתנועה ספירלית. הקפד לנתק את כל העיניים החומות.

חותכים את האננס לפרוסות

חותכים את האננס לפרוסות. חותכים את האננס לחצי לאורכו, ואז חותכים כל חצי לרבעים. חתוך כל רבע לפרוסות.

אחסן את האננס

אחסן את האננס במיכל אטום אוויר במקרר. זה ישמור עד 5 ימים.

חיתוך אננס קל ומהנה! עם הצעדים הפשוטים הללו תוכלו ליהנות מאננס טרי בכל עת.

צרו איתנו קשר

אהבתם? שלחו לחבר\ה שחייב\ת לדעת גם!

דילוג לתוכן