דף הבית » כמה זמן » טיפים לאחסון מזון: כמה זמן אפשר להפשיר בשר טחון במקרר?

טיפים לאחסון מזון: כמה זמן אפשר להפשיר בשר טחון במקרר?

2023-05-09 03:04:00+02:00

מהו בשר טחון?

בשר טחון הוא סוג של בשר שנקצץ או טחון לחתיכות קטנות. הוא עשוי בדרך כלל מבשר בקר, חזיר או עופות, אך ניתן להכין אותו גם מסוגי בשר אחרים. בשר טחון הוא בחירה פופולרית עבור מנות רבות, כגון המבורגרים, טאקו וקציצות בשר.

איך להפשיר בשר טחון במקרר

הפשרת בשר טחון במקרר היא הדרך הבטוחה להפשירו. לשם כך מניחים את הבשר הטחון בכלי או בשקית ניילון ומכניסים למקרר. אפשרו לבשר הטחון להפשיר לאט, מה שיכול לקחת עד 24 שעות.

טיפים להפשרת בשר טחון במקרר

בעת הפשרת בשר טחון במקרר, יש לזכור מספר טיפים:

  • ודא שהמכל או שקית הניילון אטומים היטב כדי למנוע חיידקים מלהיכנס לבשר.
  • הניחו את המיכל או השקית על צלחת או מגש כדי לתפוס את כל המיצים שעלולים לדלוף החוצה.
  • הרחק את הבשר הטחון מפריטי מזון אחרים במקרר כדי למנוע זיהום צולב.
  • בדוק את הטמפרטורה של המקרר באופן קבוע כדי לוודא שהיא מתחת ל-40 מעלות צלזיוס.

כמה זמן אפשר להפשיר בשר טחון במקרר?

לאחר שהבשר הטחון הופשר במקרר, יש לבשל אותו תוך 1-2 ימים. אם הבשר הטחון לא מבושל במסגרת זמן זו, יש להקפיא אותו שוב.

טיפים לאחסון בשר טחון מופשר

בעת אחסון בשר טחון מופשר, יש לזכור כמה טיפים:

  • שמור את הבשר הטחון במקרר עד שתהיה מוכן לבשל אותו.
  • אם הבשר הטחון לא יתבשל תוך 1-2 ימים, יש להקפיא אותו שוב.
  • אין להקפיא מחדש בשר טחון שהופשר במקרר.
  • אין להשאיר בשר טחון בטמפרטורת החדר למשך יותר משעתיים.

סיכום

הפשרת בשר טחון במקרר היא הדרך הבטוחה להפשירו. יש לבשל אותו תוך 1-2 ימים מהפשרה, ואם לא, יש להקפיא אותו שוב. כשמאחסנים בשר טחון מופשר, יש לשמור אותו במקרר עד שתהיה מוכן לבשלו. אין להקפיא מחדש בשר טחון שהופשר במקרר, ואל תשאירו אותו בטמפרטורת החדר יותר משעתיים. על ידי ביצוע העצות האלה, אתה יכול להפשיר ולאחסן בבטחה בשר טחון.

צרו איתנו קשר

אהבתם? שלחו לחבר\ה שחייב\ת לדעת גם!

דילוג לתוכן