דף הבית » כיצד ניתן » איך להפריד עוגת שוקולד אפויה מתבנית חד פעמית

איך להפריד עוגת שוקולד אפויה מתבנית חד פעמית

איך להפריד עוגת שוקולד אפויה מתבנית חד פעמית

הפרדת עוגת שוקולד אפויה מתבנית חד פעמית

מכינים את התבנית

לפני שמנסים להוציא את העוגה, כדאי להכין את התבנית. מתחילים בהפעלת סכין מסביב לשולי העוגה כדי לשחרר אותה מהתבנית. זה יעזור למנוע מהעוגה להידבק לדפנות כשאתה מנסה להסיר אותה.

לאחר מכן, מרססים קלות את פנים התבנית בספריי בישול. זה יעזור לעוגה להחליק החוצה בקלות רבה יותר. אם אין לך ספריי בישול, אתה יכול להשתמש גם בכמות קטנה של שמן צמחי.

הסר את העוגה

לאחר הכנת התבנית, הגיע הזמן להוציא את העוגה. התחל בהקשה על תחתית התבנית בעדינות על השיש. זה יעזור לשחרר את העוגה מתחתית התבנית. אפשר גם להשתמש בכף כדי לשחרר בעדינות את שולי העוגה.

לאחר שהעוגה רופפת, הופכים בזהירות את התבנית ומנערים אותה בעדינות. העוגה אמורה להחליק החוצה בקלות. אם לא, אפשר לנסות שוב לטפוח בעדינות בתחתית התבנית.

טיפים להצלחה

  • היו עדינים כאשר מקישים את התבנית על השיש או מנערים אותה כדי להסיר את העוגה.
  • הקפידו לרסס את פנים התבנית בתרסיס בישול או שמן לפני שתנסו להסיר את העוגה.
  • אם העוגה עדיין תקועה, אפשר לנסות להפעיל שוב סכין מסביב לקצוות.
  • אם כל השאר נכשל, אתה יכול לנסות להשתמש במייבש שיער כדי לחמם בעדינות את החלק החיצוני של התבנית. זה יכול לעזור לשחרר את העוגה.

לאחר שהוצאתם את העוגה מהתבנית בהצלחה, תוכלו ליהנות מעוגת השוקולד האפויה והטעימה שלכם. לטיפים וטריקים נוספים, עיין בסרטון YouTube זה.

צרו איתנו קשר

אהבתם? שלחו לחבר\ה שחייב\ת לדעת גם!

דילוג לתוכן