דף הבית » מתי כדאי » מתי כדאי להרכיב מנגו?

מתי כדאי להרכיב מנגו?

מתי כדאי להרכיב מנגו?

מה זה מנגו?

סקירה קצרה של הפרי

מנגו הוא פרי אבן עסיסי שמקורו בדרום אסיה וכיום גדל באזורים טרופיים וסובטרופיים רבים ברחבי העולם. זהו פרי גדול, עם זרע בודד בפנים, וקליפה עבה ועור. בשרו של המנגו מתוק וטעים, וניתן לאכול אותו טרי, מבושל או מיובש.

מתי הזמן הטוב ביותר להרכיב מנגו?

הזמן הטוב ביותר ליהנות מהפרי

הזמן הטוב ביותר להרכיב מנגו הוא כשהפרי בשל. מנגו בשל יהיה בעל צבע צהוב או כתום עמוק, ויהיה מעט רך למגע. העור צריך להיות נקי מכל חבורות או פגמים. הניחוח של הפרי צריך להיות מתוק וריחני. אם הפרי קשה מדי או רך מדי, הוא עדיין לא בשל.

איך לדעת אם מנגו בשל

כדי לדעת אם מנגו בשל, לחץ בעדינות על קליפתו של הפרי. אם הוא נכנע מעט ללחץ, הוא בשל. אם זה קשה מדי, זה עדיין לא בשל. אפשר גם להריח את הפרי; אם יש לו ארומה מתוקה וריחני, הוא בשל.

איך להרכיב מנגו

ברגע שיש לך מנגו בשל, אתה יכול להרכיב אותו לאכילה. מתחילים בחיתוך קצה הגבעול של המנגו. לאחר מכן, חותכים את המנגו לשניים, לאורכו, לאורך הצד השטוח. אתה אמור להיות מסוגל לראות את הזרע היחיד בפנים. חותכים בזהירות סביב הזרע, ואז חותכים את שני החצאים לקוביות. תהנה מהמנגו הטרי והבשל שלך!

צרו איתנו קשר

אהבתם? שלחו לחבר\ה שחייב\ת לדעת גם!

דילוג לתוכן