מהו פלפל אדום?
פלפל אדום הוא סוג של פלפל צ’ילי שבדרך כלל בצבע אדום כאשר הוא בשל. הוא בן למשפחת הקפסקום ומשמש במנות רבות לטעמו המתובל. לעתים קרובות משתמשים בפלפל אדום כדי להוסיף חום למנות, אך ניתן להשתמש בו גם כדי להוסיף טעם מתוק. פלפל אדום משמש בדרך כלל במטבח מקסיקני, הודי וסיני.
נושאים קשורים:
מהי לילי פלפל?
פלפל שושן הוא סוג של פלפל צ’ילי שהוא בדרך כלל צהוב או כתום בצבעו כאשר הוא בשל. הוא בן למשפחת הקפסקום ומשמש במנות רבות לטעם המתוק שלה. פלפל שושן משמש לרוב כדי להוסיף מתיקות לכלים, אך ניתן להשתמש בו גם כדי להוסיף טעם חריף. לילי פפר משמשת בדרך כלל במטבח מקסיקני, הודי וסיני.
מה זה גמבה?
גמבה היא סוג של פלפל צ’ילי שהוא בדרך כלל בצבע ירוק כאשר הוא בשל. הוא בן למשפחת Capsicum ומשמש במנות רבות לטעמו הקל. לעתים קרובות משתמשים ב- GAMBA כדי להוסיף טעם עדין למנות, אך ניתן להשתמש בה גם כדי להוסיף טעם חריף. גמבה משמשת בדרך כלל במטבח מקסיקני, הודי וסיני.
כיצד להשתמש בפלפל אדום
ניתן להשתמש בפלפל אדום במגוון כלים כדי להוסיף חום וטעם. ניתן להשתמש בו ברטבים, מרקים, תבשילים ומרינדות. ניתן להשתמש בפלפל אדום גם לייצור רטבים חמים וסלסס.
כיצד להשתמש בפלפל שושן
ניתן להשתמש בפלפל שושן במגוון כלים כדי להוסיף מתיקות וטעם. ניתן להשתמש בו ברטבים, מרקים, תבשילים ומרינדות. פלפל שושן יכול לשמש גם לייצור רטבים מתוקים וסלסס.
כיצד להשתמש ב- GAMBA
ניתן להשתמש בגמבה במגוון כלים כדי להוסיף טעם עדין. ניתן להשתמש בו ברטבים, מרקים, תבשילים ומרינדות. ניתן להשתמש בגמבה גם לייצור רטבים וסלסס קלים.
לא משנה באיזה פלפל תבחרו, תוכלו להיות בטוחים להוסיף טעם ותבלין למנות שלכם. עם פלפל אדום, פלפל שושן וגמבה, תוכלו למצוא את הפלפל המושלם לכל מנה. אז קדימה לתבל את הבישול שלך עם הפלפלים הטעימים האלה!