מהן אטריות אורז?
אטריות אורז הן אטריות דקות ושקופות העשויות מקמח אורז ומים. הם מהווים מצרך עיקרי במטבחים אסייתיים רבים, כולל סינית, תאילנדית וויאטנאמית. אטריות אורז מגיעות במגוון צורות וגדלים, החל מוורמיצ’לי דק ועד אטריות רחבות ושטוחות. לעתים קרובות הם משמשים במערות, מרקים וסלטים.
כיצד לבשל אטריות אורז
אטריות אורז קלות מאוד לבישול. כל שעליך לעשות הוא לספוג אותם במים חמים למשך 5-10 דקות, או עד שהם רכים וגמישים. ואז מסננים ושוטפים אותם במים קרים. לאחר מכן ניתן להוסיף אותם לערבב, מרקים או סלטים.
מהן אטריות ביצה?
אטריות ביצה הן סוג של פסטה העשויה מקמח חיטה, ביצים ומים. הם מהווים מצרך עיקרי במטבחים אירופיים רבים, כולל גרמנית, איטלקית והונגרית. אטריות ביצה מגיעות במגוון צורות וגדלים, מספגטי דק ועד אטריות רחבות ושטוחות. לעתים קרובות הם משמשים במרקים, תבשילים ומנות פסטה.
כיצד לבשל אטריות ביצה
אטריות ביצה קלות מאוד לבישול. פשוט מרתיחים אותם במים מומלחים למשך 5-10 דקות, או עד שהם אל-דנטה. ואז מסננים ושוטפים אותם במים קרים. לאחר מכן ניתן להוסיף אותם למרקים, תבשיל או מנות פסטה.
אז מה ההבדל בין אטריות אורז לאטריות ביצה? אטריות אורז עשויות מקמח אורז ומים, ואילו אטריות ביצה מיוצרות מקמח חיטה, ביצים ומים. שני סוגי האטריות קלים לבישול וניתן להשתמש בהם במגוון כלים. אז למה לא לנסות את שניהם ולראות איזה מהם אתה הכי אוהב? החיים קצרים מכדי לאכול אטריות משעממות!